Loading…

Budget producten

Milieuvriendelijk

De budget producten zijn gemaakt van een honingraatkarton. Dit product is volledig recyclebaar en dus een milieuvriendelijk alternatief voor onze andere producten. De kern van het materiaal heeft een honingraatstructuur en is voorzien van een harde witte toplaag. Hierdoor is het materiaal erg sterk.

Multiftunctioneel

Ook deze schermen kunnen zowel als tafelmodel worden ingezet, maar ook als vrijstaande variant. Beide opties worden geleverd met bijpassende voeten, waardoor het geheel stabiel zal staan. Let wel: Dit product is lichtgewicht, waardoor het iets sneller instabiel wordt.

Eigen ontwerp

De kartonnen wanden kunnen zowel enkel-, als dubbelzijdig voorzien worden van een print. Dit in ieder gewenst ontwerp.

Voordelig

Doordat deze wanden niet voorzien zijn van een aluminium lijst, is de aanschafprijs van deze wanden wat lager dan onze andere producten. Nadeel is wel dat dit product maar voor één doel gebruikt kan worden. Onze andere dividers kunnen later nog hergebruikt worden als decoratie of reclameuiting.

 

  • Vrijstaande schermen & tafelschermen
  • Sterk Honingraatkarton
  • Gunstig geprijsd
  • Ieder gewenst formaat
  • Minder goed bestand tegen vocht en reinigingsmiddel

 

Neopaul denkt ook aan de periode na de lock down en het milieu. Als het zover is dat uw schermen niet meer nodig zijn kan u ze kosteloos komen afleveren voor recyclage.