Loading…

HOE VERSPREIDT COVID-19 ZICH ?

Het nieuwe coronavirus heeft zich razendsnel over de wereld verspreid en we kennen inmiddels daarvan allemaal de gevolgen. We kunnen er allemaal serieus ziek van worden en sommigen kunnen er zelfs aan sterven. Wanneer we er ziek van worden nestelt het virus zich in onze luchtwegen en longen. Het geraakt in ons lichaam via :

• microscopisch kleine druppeltjes die we uithoesten, niezen of verspreiden bij het spreken
• het kleeft aan onze handen en ons gezicht en dringt binnen via onze ogen, mond of neus
• van onze handen hecht het zich aan voorwerpen en oppervlakken die we aanraken

UW & ONS VERWEER TEGEN COVID-19

Omdat het een nieuwe ziekte is heeft niemand antistoffen tegen een infectie met het virus. En er is, om dezelfde reden, nog geen vaccin of geneesmiddel tegen opgewassen. We zijn dus aangewezen op voorzichtigheid en discipline om besmetting zo veel mogelijk te vermijden. Daarom moeten we deze richtlijnen volgen

VOLDOENDE AFSTAND HOUDEN VAN ELKAAR

NEOPAUL creëerde een reeks schermen die contacten tussen verkoper en klant of tussen werknemers onderling beveiligen. Men kan kiezen tussen een vrijstaande of vast verankerde installatie, plexiglas of veiligheidsglas, mobiel, budgetversie of maatwerk, de mogelijkheden zijn te talrijk om allemaal op te noemen.
 Toepasbaar in winkels, kantoren, vergaderruimtes en werkplaatsen of aan recepties in inkomruimtes en wachtzalen. (meer info over dit product hier)

HET GROEPEREN VAN MENSEN VERMIJDEN

Voor winkels en retail kan NEOPAUL info/desinfectie zuilen leveren die via een actief deurbeleid de toegang tot en de hygiëne binnen in de ruimte optimaliseren.
 Deze systemen kunnen van zeer eenvoudige tot uiterst gesofisticeerde software en bediening worden voorzien. Personificatie volgens uw eigen huisstijl is inbegrepen. (meer info over dit product hier)

REGELMATIG ONZE HANDEN GRONDIG WASSEN OF ONTSMETTEN

Onze verplaatsbare hand-desinfectie modules kunnen aan de ingang van handelszaken of kantoren worden gezet, zodat eenieder die binnen komt, of buiten gaat, zijn of haar handen kan ontsmetten om verspreiding van en besmetting met het virus tegen te gaan. (meer info over dit product hier)

DIRECTE & DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Als gespecialiseerd bedrijf in visuele communicatie, maakt NEOPAUL deskundig gebruik van kleeffolie-identificatie en -mededelingen : ontwerp, productie en plaatsen. Raamfolies, vloerstickers, specifieke informatie over een veilige webshop of aangepaste openingsuren. Digitaal geprint, krasvast gelamineerd, in vorm gesneden, permanent of tijdelijk, eindeloze mogelijkheden om op te vallen. Door onze medewerkers of door uzelf aangebracht.
 Deze service is leverbaar binnen een termijn van 24 uur (exacte termijn te bepalen naar omvang en specificaties van de opdracht. (meer info over dit product hier)

HET JUISTE MATERIAAL IN DE PERFECTE VORM

U kan bij Neopaul ook terecht voor gepersonaliseerd maatwerk. Onze ervaring met tal van constructiematerialen: staal, aluminium, plexi, glas, hout en dergelijke staat voor een deskundige uitvoering van uw eigen ideeën en volgens uw individuele specifieke vragen. (neem contact op als U hier in geïnteresseerd bent).

ONSZELF ONMIDDELLIJK AFZONDEREN BIJ SYMPTOMEN VAN BESMETTING

Dat is een verantwoordelijkheid die ieder individueel moet nemen, NEOPAUL kan enkel helpen door met zijn producten de kans hierop zo klein mogelijk te houden.

We nodigen u ook uit om deze site regelmatig te bezoeken, het productaanbod wijzigt voortdurend en we spelen snel in op nieuwe evoluties in de bestrijding van het nieuwe coronavirus.