Loading…

Standaard afschermpaneel voor loket of kassa

Tijdelijk scherm op staander of met spansysteem ( er hoeft niet geboord te worden ). Met of zonder logo ( logo in folie of reliëf, kan ook verlicht ). Met doorgeef opening. (meer . .. )

Standaard afschermpaneel voor vergaderruimte

Tijdelijk modulair systeem ( kan aangepast worden aan de ruimte of behoefte ). Op staander of met spansysteem ( er hoeft niet geboord te worden ) Ken ook met of zonder logo ( logo in folie of reliëf, kan ook verlicht ). (meer . .. )

Custom afschermpaneel

We kunnen een afschermpaneel maken volgen uw wensen. Verschillende materialen zijn mogelijk: plexi, glas, inox, hout, . . .  We komen ter plaatse, doen een survey en onze ontwerpers gaan aan de slag.

Vrijstaande schermen

Deze aluminium roomdividers met een strakke uitstraling maken het mogelijk om tafels van elkaar te scheiden, zonder dat u inlevert op sfeer of comfort. De divider is volledig vrijstaand en kan dus op iedere gewenste positie geplaatst worden. (meer . .. )

Plexieglas schermen

Onze glasheldere schermen worden gemaakt van Plexiglas. De hangende varianten zijn gemaakt van 3 mm dik plexiglas, de staande varianten met voetjes worden gemaakt van 5 mm dik plexiglas. (meer . .. )

Tafelschermen

Deze dividers zijn zowel met een geprint doek te leveren, als met een helder doek. Een geprint doek kan bijdragen aan de sfeer, waar een transparant doek een ruimtelijk gevoel geeft. (meer . .. )

Mobiele schermen

Al deze producten hebben hetzelfde kenmerk: enorm makkelijk in gebruik. Dit kan zowel op één vaste plek zijn, als op meerdere plaatsen. Deze wanden zijn namelijk snel te monteren en demonteren. Daarnaast wordt ieder product bijgeleverd met een handige draagtas. (meer . .. )

Budget schermen

De budget producten zijn gemaakt van een honingraatkarton. Dit product is volledig recyclebaar en dus een milieuvriendelijk alternatief voor onze andere producten. De kern van het materiaal heeft een honingraatstructuur en is voorzien van een harde witte toplaag. Hierdoor is het materiaal erg sterk. (meer . .. )

Restaurant Tafel scherm

Een elegante oplossing om uw klanten in alle veiligheid te laten genieten van een heerlijke maaltijd (meer . .. )

 

Neopaul denkt ook aan de periode na de lock down en het milieu. Als het zover is dat uw schermen niet meer nodig zijn kan u ze kosteloos komen afleveren voor recyclage.