Loading…

Vrijstaande schermen

Strakke en sfeervolle uitstraling

Deze aluminium roomdividers met een strakke uitstraling maken het mogelijk om tafels van elkaar te scheiden, zonder dat u inlevert op sfeer of comfort. De divider is volledig vrijstaand en kan dus op iedere gewenste positie geplaatst worden.

Eigen ontwerp

De textieldoeken die in de dividers zitten zijn volledig te personaliseren en dus aan te passen aan de uitstraling en ambiance van uw horecagelegenheid. Daarnaast zijn de doeken uit te wassen en enorm snel te wisselen.

Maatwerk

We werken met drie standaardformaten. Dit om de prijs aantrekkelijk te houden. Maatwerk oplossingen zijn natuurlijk mogelijk, daarvoor kunt u een offerte aanvragen.

Levertijden

Onze producten zijn binnen 2 werkdagen leverbaar op iedere locatie binnen Nederland én België.

Snelle montage

Voeten: Het frame is voorzien van voeten die op iedere gewenste positie onder het frame geplaatst kunnen worden. Eventuele gleuven vormen dus geen probleem.
Print: Het wisselen van de print is enorm gemakkelijk. Door de platte strip is deze gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen. Een nieuwe sfeer creëren is dan ook zo gebeurd.

  • Sfeer zonder zorgen
  • Strakke en sfeervolle uitstraling
  • Eigen ontwerp
  • 3 standaardformaten + maatwerk mogelijk Levertijd 2 werkdagen
  • Te reinigen met water en desinfecterende zeep

 

Neopaul denkt ook aan de periode na de lock down en het milieu. Als het zover is dat uw schermen niet meer nodig zijn kan u ze kosteloos komen afleveren voor recyclage.